Käyttöohjeet‎ > ‎Google+‎ > ‎

Google Plus -sivut

Google+ Sivut -toiminto mahdollistaa profiilin luonnin ja jakamisen myös muun kuin henkilön nimellä. Voidaksesi luoda Google+ Sivun, (eli profiilin), tarvitset ensin Google+ -profiilin omalla nimelläsi.

Google+ -sivun luominen

Kirjaudu ensin Google+ -tunnuksellasi osoitteessa Google.com/+.

 • Napsauta linkkiä Luo sivu tuotteelle Google+.

 • Tee sivun perusmääritykset:

  1. Valitse sivulle Luokka. Luokkia on neljä valmiiksi määritettyä sekä luokka Muu, joka on tarkoitettu sivuille jotka eivät mielestäsi kuulu mihinkään valmiista luokista. Luokka vaikuttaa sivusi näkyvyyteen sivuluetteloissa. Näkyvyyteen vaikuttaa kuitenkin enemmän muiden antama palaute sivuistasi sekä se paljonko muut jakavat sivuasi eteenpäin.
  2. Sivun nimi on nimi jolla sivusi näkyy muille. Valitse nimi huolella ja tarkista oikeinkirjoitus ennen asetusten tallentamista, sillä ainakaan toistaiseksi nimeä ei voi jälkikäteen vaihtaa.
  3. Tähän voit laittaa linkin valitsemallesi sivulle. Tämä asetus on muutettavissa myöhemmin muokkaamalla sivusi profiilia.
  4. Valitse sivullesi tarkempi luokka. Tarjolla olevat vaihtoehdot riippuvat luokasta, jonka valitsit kohdassa 1.
  5. Sisällön sopivuus tarkoittaa kohdeyleisön rajaamista iän perusteella. Toistaiseksi vasta kaksi ensimmäistä, eli "Kaikki" ja "yli 18v", ovat käytettävissä.
  6. Valitse Hyväksyn sivujen käyttöehdot ja minulla on oikeus luoda tämä sivu (lue käyttöehdot ensin), ja napsauta LUO.
 • Muokkaa sivusi profiilia. Voit muokata profiilia myöhemminkin aivan kuten omaa käyttäjäprofiiliasi. Näet yläpalkissa käyttäjätunnuksesi kohdalla sivusi nimen - käytät siis Google+:aa nyt sivusi profiililla.
  Napsauta lopuksi Jatka.

 • Tässä kohden voit jo mainostaa sivuasi piireillesi. Napsauta lopuksi Valmis.

 • Käytyäsi nämä vaiheet läpi, sivustosi julkaistaan. Voit vaihtaa sivun ja oman profiilisi välillä Stream-näkymästä tunnuksesi tai sivun nimen vierestä.

Google+ -sivun jaettu hallinnointi

Jokaisella Google+ -sivulla voi olla yksi omistaja ja jopa 50 hallinnoijaa. Lisäämällä hallinnoijia voit jakaa sivusi hallinnan muille tarvitsematta antaa heille omia kirjautumistietojasi.

 • Napsauta yläpalkin ratasvalikosta Google+ -asetukset


 • Napsauta Ylläpito, ja lisää henkilöt sähköpostiosoitteilla.

Lisätietoa Googlen tukisivuilta