Käyttöohjeet‎ > ‎

Keskusteluryhmät


Viesti ja jaa tietoa entistä helpommin keskusteluryhmien avulla!

Voit käyttää niitä postitus- ja tehtävälistana tai kalentereiden
asiakirjojen, sivustojen ja videoiden jakamiseen helposti toisten kanssa.

Johdanto

Voit jakaa sisältöä ryhmän sisällä suojatusti hallitsemalla jäseniä ja ryhmän näkyvyyttä. Keskusteluryhmien tarkoituksena on auttaa käyttäjiä pitämään yhteyttä, etsimään tietoa ja kommunikoimaan tehokkaasti sähköpostin ja verkon välityksellä.

Keskusteluryhmän luominen

Kirjaudu sähköpostiisi ja valitse sivun yläreunasta Keskusteluryhmät.Napsauta kohtaa Luo ryhmä, ja syötä lomakkeeseen seuraavat tiedot:
  • Määritä ryhmällesi nimi sekä sähköpostiosoite.
  • Kirjoita kuvaus ryhmästä
  • Valitse käyttöoikeustaso
   • Julkinen - Valitse tämä, jos haluat luoda julkisen ryhmän. Voit erikseen määritellä, onko ryhmän ulkopuolisilla mahdollisuus lähettää viestejä vai ei.
   • Vain ilmoitus - Vain ryhmän johtajilla on oikeudet lähettää viestejä.
   • Rajoitettu - Valitset ketkä pääsevät lukemaan ja kirjoittamaan viestejä. Ryhmä ei myöskään näy julkisissa hakutuloksissa.
Kun olet syöttänyt tiedot, napsauta sivun alaosasta kohtaa Luo ryhmä.

Jäsenien lisääminen ryhmään

Lisää ryhmääsi jäseniä kirjoittamalla sähköpostiosoitteet ylempään kenttään. Kirjoita alempaan kenttään viesti, joka lähetetään sähköpostikutsun mukana kutsutuille henkilöille.

Kun olet lähettänyt kutsut näet yhteenvedon ryhmän tiedoista.Nyt näet luomasi ryhmän tiedot. Eteenpäin pääset painamalla Siirry uuteen ryhmääsi. Nyt näet keskusteluryhmäsi sivut. Oikeanpuoleisesta navigaatiosta pääset muokkaamaan ryhmän asetuksia