Käyttöohjeet‎ > ‎Sähköposti‎ > ‎

Sähköpostin suodattimet


Luo suodatin -linkistä voit helposti luoda uusia suodattimia, joilla sijoitat sähköpostisi näppärästi ja automaattisesti oikeisiin kansiohin.

Jos et halua merkitä kaikkia äidiltä tulleita viestejä yksi kerrallaan, voit luoda suodattimen. Suodatin havaitsee, kun saat sähköpostia äidiltäsi, ja lisää automaattisesti Äiti-tunnisteen (voit halutessasi lähettää viestin myös suoraan Äiti-kansioon, jolloin se ohittaa postilaatikon). Voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Avaa äidiltä tullut viesti.
  2. Valitse avattavasta Lisää toimintoja -valikosta kohta Suodata tämänkaltaiset viestit.
  3. Syötä Lähettäjä-kenttään äitisi sähköpostiosoite.
  4. Valitse Seuraava vaihe >.
  5. Valitse Käytä tunnistetta: -ruutu ja valitse Äiti avattavasta Valitse tunniste... -valikosta (voit myös halutessasi valita muita asetuksia, kuten Ohita postilaatikko, jolloin äitisi viestit menevät suoraan Äiti-kansioon eivätkä postilaatikkoon).
  6. Jos haluat lisätä tunnisteen myös jo tulleisiin viesteihin tulevien lisäksi, valitse Käytä suodatinta myös oheisiin x keskusteluun -valintaruutu.
  7. Napsauta Luo suodatin.

Suodattimia ja tunnisteita voi käyttää myös monilla muilla tavoilla kuin yksittäiseen henkilöön tai sähköpostiosoitteeseen. Voit luoda suodattimia, jotka tunnistavat tietyt sanat viestien aiheessa, varsinaisessa tekstissä, tai tietylle henkilölle lähetetyt viestit, ja tehdä automaattisesti yllä olevassa kuvassa näkyviä toimintoja. Tämä tarkoittaa, että voit automaattisesti lisätä tähden äidiltä tuleviin viesteihin, jotka sisältävät sanan pikkuleipiä. Käytä mielikuvitustasi. Voit aina palata parantamaan luomiasi suodattimia napsauttamalla Asetukset ja valitsemalla Suodattimet-välilehden.