Google-sovellusten asetukset Samsung Galaxy S-puhelimeen ja yhteystietojen kopioiminen puhelimesta Google-sovellukset -tilille.

Ennen kuin asetat puhelimesi synkronoimaan tietoja Google-sovellusten kanssa, varmistathan että olet varmuuskopioinut laitteen tiedot. Varmuuskopioinnin voit suorittaa Samsung Kies -ohjelmalla.

Asetusten tekeminen puhelimeen:


Kuva 1                                      Kuva 2                                      Kuva 3                                       Kuva 4

 
 
 Valitse Gmail puhelimen aloitusnäytöstä
Kuva 1: Valitse Next
Kuva 2: Valitse Sign in
Kuva 3: Syötä seuraavat tiedot:
            Username: 
sähköpostiosoitteesi (esim. etunimi.sukunimi@wmail.fi)
            Password: Sähkopostisi salasana
            Valitse Sign in
Kuva 4: Valitse Next ja lopuksi Finish setup

Huom:
Mikäli edellemainitut ohjeet eivät toimi tai kuvaruutukaappaukset eivät vastaa omaa puhelintasi suosittelemme seuraavien toimenpiteiden tekemistä:
  • Palauta puhelimesi tehdasasetuksille.
  • Päivitä Samsung-puhelimesi ohjelmisto 
  • Yritä uudelleen
Kuvaruutukopioiden punaista kolmiota ei näy matkapuhelimessasi. Punainen kolmio ohjekuvissa aiheutuu siitä, että käytössä on tietokoneeseen yhdistetty kuvankaappausohjelma.


Samsung Galaxy S -yhteystietojen synkronointi


Yhteystiedot Gmailista synkronoituvat automaattisesti Android-matkapuhelimeen, kun olet luonut Google- tai Google-sovellukset tilisi puhelimeen. Puhelimen muistissa tai SIM-kortilla olevat yhteystiedot eivät kuitenkaan synkronoidu automaattisesti toiseen suuntaan. Seuraavalla ohjeella saat kopioitua yhteystiedot Google-sovellukset -tilillesi.

Kontaktien kopioiminen Google-sovellukset -tilille on hyvä tapa varmuuskopioida yhteystiedot puhelimen katoamisen varalta. Tämä ohje olettaa, että olet luonut Google-tilisi puhelimeen (Asetukset - Tilit ja Synkronointi).

Yhteystietojen kopiointi edellyttää, että puhelimessa on ulkoinen SD-kortti asennettuna. Huom. Galaxy S -myyntipakkaukseen ei sisälly SD-korttia.
  1. Avaa yhteystiedot puhelimen päänäytöltä
  2. Avaa asetukset valikkonäppäimellä
  3. Valitse Tuo/Vie ja valitse Vie SD-kortille
  4. Valitse Tuo/Vie uudelleen ja Tuo SD-kortilta
  5. Valitse Google -sovellukset tilisi
  6. Valitse Tuo vCard-tiedosto ja Ok

Jos sinulla on satoja yhteystietoja, synkroinointi voi kestää useita minuutteja. Lopuksi vaihdetaan uusien yhteystietojen tallennuskohteeksi Google-sovellukset -tili.Valitse Yhteystiedot - Valikkonäppäin - Lisää - Asetukset ja Tallenna uudet yhteystiedot, valitse kohteeksi Google-sovellukset -tilisi. Näin varmistut, että myös uudet yhteystiedot säilyvät tallessa.