Google-sovelluksiin julkaistaan jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Tällä sivulla esitellään viikoittain merkittävimmät uutuudet! 
(Huom! Offlineen tallennettavien karttojen määrä on rajallinen.)



 • #324 - Näin luot ajastetun videoneuvottelun Projektipalaverin tai kokouksen sovittaminen usean henkilön kiireiseen aikatauluun saattaa joskus olla varsin hankalaa. Google+ Hangouts- videoneuvottelu toiminto on osoittautunut oivaksi ratkaisuksi koota sijainnista riippumatta henkilöt neuvotteluun, jossa kaikki osalliset voivat ...
  Lähettänyt 21.8.2012 klo 23.08 Wmail Wmail
 • #96 - Google+ Hangouts ja uudet ominaisuudet Nyt Google+:san käyttäminen on entistäkin hauskempaa! Erilaisia lisäosia (“Apps”) on saatavilla nykyään useimpiin multimedialaitteisiin ja palveluihin: Android- puhelimiin, iPhoneen, tietokoneisiin ja Facebookiin. Nyt myös Google tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden lisätä ...
  Lähettänyt 21.8.2012 klo 23.10 Wmail Wmail
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/2. Näytä lisää »

#324 - Näin luot ajastetun videoneuvottelun

lähettänyt Wmail Wmail 29.6.2012 klo 5.41   [ 21.8.2012 klo 23.08 päivitetty ]

Projektipalaverin tai kokouksen sovittaminen usean henkilön kiireiseen aikatauluun saattaa joskus olla varsin hankalaa. Google+ Hangouts- videoneuvottelu toiminto on osoittautunut oivaksi ratkaisuksi koota sijainnista riippumatta henkilöt neuvotteluun, jossa kaikki osalliset voivat nähdä ja kuulla toisensa, työstää dokumentteja yhdessä, jakaa näytön ja pitää esityksiä. 

Google+:san täytettyä ensimmäisen pyöreän vuotensa, julkaistiin eilen Google+ Tapahtumat- toiminto, jonka avulla on mahdollista luoda tapahtumia ja kutsua niihin ihmisiä. 
Monipuolisena toimintona sen hyödyntäminen yrityskäytössä luo mahdollisuuksia moneen, erityisen tehokkaasti esimerkiksi ajastetun videoneuvottelun luomiseen, jolloin Hangouts- projektipalaverin voi luoda tapahtuma ja kutsua halutut henkilöt, jolloin tapahtuma merkkaantuu myös heidän kalentereihinsa pitäen aikataulutuksen ajantasaisena ja aina yhdessä paikassa.

Näin luot ajastetun videoneuvottelun:
 • Valitse Tapahtumat navigoinnista -> Luo tapahtuma
 • Vaihda teema- kohasta voi valita haluamansa kuvan joko Googlen tarjoamista vaihtoehdoista tai omista kuvistasi
 • Määritä tapahtumalle nimi ja ajankohta (myös päättymisaika on mahdollista merkitä)
 • Tapahtumavaihtoehdot- valikko -> Parannettu -> Google+ Hangout
 • Lisää kutsuttavat henkilöt suoraan Piireistä, yhteystiedoista tai kirjoittamalla vastaanottajan sähköpostiosoitte
 • Klikkaa Kutsu

 

 • Kutsutut henkilöt saavat kutsusta ilmoituksen sähköpostitse, jolloin he voivat valita heti haluavatko osallistua tapahtumaan (Kyllä, Ehkä, Ei)
 • Kutsussa näkyy tapahtumapaikkana Google+ -hangout, joka toimii myös linkkinä suoraan tapahtumaan

 • Viesti kutsusta näkyy myös Google+ profiilissa
 • Tarkista käytettävyys- kohta avaa tapahtuman Google Kalenterissasi, jolloin ajankohdan vertaaminen muihin kiireisiin onnistuu vaivattomasti



Kasvata tiimisi tuottavuutta kokouksilla, joissa voi olla 10 henkeä ja joissa käytetään tehokkaita työkaluja, kuten ruudun jakaminen ja Google-dokumentit.


#96 - Google+ Hangouts ja uudet ominaisuudet

lähettänyt Wmail Wmail 31.3.2012 klo 6.03   [ 21.8.2012 klo 23.10 päivitetty ]

Nyt Google+:san käyttäminen on entistäkin hauskempaa!

Erilaisia lisäosia (“Apps”) on saatavilla nykyään useimpiin multimedialaitteisiin ja palveluihin: Android- puhelimiin, iPhoneen, tietokoneisiin ja Facebookiin. Nyt myös Google tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden lisätä Google+- tilisi käytettävyyttä Google+ Hangout- lisäosalla.

Nyt voit kaiken muun mukavan lisäksi pelata ystäviesi kanssa pokeria Hangoutissa, tietovisailla ja piirtää. Kollegoiden tai opiskelutovereiden kanssa mind-mapin luominen on helppoa, puhumattakaan diagrammeista jo entuudestaan tuttujen dokumenttien jakamisen lisäksi.

 

Saat Google+ Hangout Apps:in käyttöön Hangout- ikkunan vasemmasta yläreunasta. Klikkaa ”Sovellukset”, jonka jälkeen voit valita liitettäväksi Hangoutiisi haluamasi uusista upeista ominaisuuksista:

1.      +Aces Hangout:lla voit pelata pokeria ystäviesi kanssa

2.      Clubhouse Challenge by +Bravo: Testaa popkulttuuri tietämyksesi

3.      +Cacoo: ideakartat (mind map) ja diagrammit työskentelyn tueksi

4.      Google Effect: Miltä näyttäisit erilaisella hiustyylillä tai viiksillä? Testaa!

5.      +Scoot &Doodle: Piirrä yhdessä ystäviesi kanssa!

6.      +SlideShare:n avulla voit yhdessä katsoa esityksiä, dokumentteja ja videoita


 





Lähde: 9to5Google

1-2 of 2