Google-sovelluksiin julkaistaan jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Tällä sivulla esitellään viikoittain merkittävimmät uutuudet! 
(Huom! Offlineen tallennettavien karttojen määrä on rajallinen.) • #324 - Näin luot ajastetun videoneuvottelun Projektipalaverin tai kokouksen sovittaminen usean henkilön kiireiseen aikatauluun saattaa joskus olla varsin hankalaa. Google+ Hangouts- videoneuvottelu toiminto on osoittautunut oivaksi ratkaisuksi koota sijainnista riippumatta henkilöt neuvotteluun, jossa kaikki osalliset voivat ...
  Lähettänyt 21.8.2012 klo 23.08 Wmail Wmail
 • #96 - Google+ Hangouts ja uudet ominaisuudet Nyt Google+:san käyttäminen on entistäkin hauskempaa! Erilaisia lisäosia (“Apps”) on saatavilla nykyään useimpiin multimedialaitteisiin ja palveluihin: Android- puhelimiin, iPhoneen, tietokoneisiin ja Facebookiin. Nyt myös Google tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden lisätä ...
  Lähettänyt 21.8.2012 klo 23.10 Wmail Wmail
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/2. Näytä lisää »

#324 - Näin luot ajastetun videoneuvottelun

lähettänyt Wmail Wmail 29.6.2012 klo 5.41   [ 21.8.2012 klo 23.08 päivitetty ]

Projektipalaverin tai kokouksen sovittaminen usean henkilön kiireiseen aikatauluun saattaa joskus olla varsin hankalaa. Google+ Hangouts- videoneuvottelu toiminto on osoittautunut oivaksi ratkaisuksi koota sijainnista riippumatta henkilöt neuvotteluun, jossa kaikki osalliset voivat nähdä ja kuulla toisensa, työstää dokumentteja yhdessä, jakaa näytön ja pitää esityksiä. 

Google+:san täytettyä ensimmäisen pyöreän vuotensa, julkaistiin eilen Google+ Tapahtumat- toiminto, jonka avulla on mahdollista luoda tapahtumia ja kutsua niihin ihmisiä. 
Monipuolisena toimintona sen hyödyntäminen yrityskäytössä luo mahdollisuuksia moneen, erityisen tehokkaasti esimerkiksi ajastetun videoneuvottelun luomiseen, jolloin Hangouts- projektipalaverin voi luoda tapahtuma ja kutsua halutut henkilöt, jolloin tapahtuma merkkaantuu myös heidän kalentereihinsa pitäen aikataulutuksen ajantasaisena ja aina yhdessä paikassa.

Näin luot ajastetun videoneuvottelun:
 • Valitse Tapahtumat navigoinnista -> Luo tapahtuma
 • Vaihda teema- kohasta voi valita haluamansa kuvan joko Googlen tarjoamista vaihtoehdoista tai omista kuvistasi
 • Määritä tapahtumalle nimi ja ajankohta (myös päättymisaika on mahdollista merkitä)
 • Tapahtumavaihtoehdot- valikko -> Parannettu -> Google+ Hangout
 • Lisää kutsuttavat henkilöt suoraan Piireistä, yhteystiedoista tai kirjoittamalla vastaanottajan sähköpostiosoitte
 • Klikkaa Kutsu

 

 • Kutsutut henkilöt saavat kutsusta ilmoituksen sähköpostitse, jolloin he voivat valita heti haluavatko osallistua tapahtumaan (Kyllä, Ehkä, Ei)
 • Kutsussa näkyy tapahtumapaikkana Google+ -hangout, joka toimii myös linkkinä suoraan tapahtumaan

 • Viesti kutsusta näkyy myös Google+ profiilissa
 • Tarkista käytettävyys- kohta avaa tapahtuman Google Kalenterissasi, jolloin ajankohdan vertaaminen muihin kiireisiin onnistuu vaivattomastiKasvata tiimisi tuottavuutta kokouksilla, joissa voi olla 10 henkeä ja joissa käytetään tehokkaita työkaluja, kuten ruudun jakaminen ja Google-dokumentit.


#96 - Google+ Hangouts ja uudet ominaisuudet

lähettänyt Wmail Wmail 31.3.2012 klo 6.03   [ 21.8.2012 klo 23.10 päivitetty ]

Nyt Google+:san käyttäminen on entistäkin hauskempaa!

Erilaisia lisäosia (“Apps”) on saatavilla nykyään useimpiin multimedialaitteisiin ja palveluihin: Android- puhelimiin, iPhoneen, tietokoneisiin ja Facebookiin. Nyt myös Google tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden lisätä Google+- tilisi käytettävyyttä Google+ Hangout- lisäosalla.

Nyt voit kaiken muun mukavan lisäksi pelata ystäviesi kanssa pokeria Hangoutissa, tietovisailla ja piirtää. Kollegoiden tai opiskelutovereiden kanssa mind-mapin luominen on helppoa, puhumattakaan diagrammeista jo entuudestaan tuttujen dokumenttien jakamisen lisäksi.

 

Saat Google+ Hangout Apps:in käyttöön Hangout- ikkunan vasemmasta yläreunasta. Klikkaa ”Sovellukset”, jonka jälkeen voit valita liitettäväksi Hangoutiisi haluamasi uusista upeista ominaisuuksista:

1.      +Aces Hangout:lla voit pelata pokeria ystäviesi kanssa

2.      Clubhouse Challenge by +Bravo: Testaa popkulttuuri tietämyksesi

3.      +Cacoo: ideakartat (mind map) ja diagrammit työskentelyn tueksi

4.      Google Effect: Miltä näyttäisit erilaisella hiustyylillä tai viiksillä? Testaa!

5.      +Scoot &Doodle: Piirrä yhdessä ystäviesi kanssa!

6.      +SlideShare:n avulla voit yhdessä katsoa esityksiä, dokumentteja ja videoita


 

Lähde: 9to5Google

1-2 of 2